Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

12. 06. 2024. 22:58 >> 22:58
Čitaj mi:

Mursija odlična u prvom poluvremenu

Real se vratio na tron u Španiji: Radebao i Radović solidni

Košarkaši Real Madrida novi su prvaci Španije nakon što su i u trećoj utakmici, ovog puta ko gosti slavili protiv Mursije 73:84.

Naši košarkaški reprezentativcu bili su solidnu u duelu sa najtrofejnijim evropskim klubom, pa je Džona Radebao dao 10 poena i imao tri skoka, dok je Nemanja Radović meč završio sa pet poena.

Mursija je definitivno jedno od najprijatnnijijih iznenađenja cijele košarkaške Evrope sa ulaskom u finale, i primjer koliko je zapravo šteta što Evroliga ne priznaje nacionalna prvenstva, jer bi ovaj simpatičan tim gledali iduće sezone u najelitnijem evropskom takmičenju.

Treća utakmica finala bila je egal u prvom poluvremenu, čak su domaći vodili praćeni svojim navijačima, ali treća dionica i 34:16 u korist "kraveljskog" kluba utabali su put Realu ka 36. tituli prvaka Španije.

Pobjednička ekipa igrala je na balkanski pogon, Dženan Musa je dao 18 poena, imao 5 skokova i 4 asistencije, dok je Mario Hezonja dao 17 poena.

Ostaje da se vidi da li je to hrvatskom košarkašu posljendji meč u "bijelom dresu", ali sa druge strane sigruno je da je ovom pobjedom Rudi Ernandes i definitvno završio svoju karijeru.

Kod Mursije se poenima najviše istakao Dilan Enis sa 18 poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније