Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

S.V.

14. 06. 2024. 08:50 >> 08:49

Dalić: Nema potrebe da se Modriću ograničava vrijeme igre

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić kazao je da Luki Modriću neće ograničavati vrijeme igre, uprkos tome što se nalazi u poznim igračkim godinama.

Hrvatska sjutra startuje na Evropskom prvenstvu protiv Španije u Berlinu.

Dalić je kazao da se as Reala osjeća odlično...

"Nema potrebe da se Luki Modriću ograničava vrijeme igre. On jednostavno ne voli da ulazi za posljednjih 15, 20 minuta meča. Želi da igra što više. Ovo je malo čudno s obzirom da ima 38 godina, ali on je zdrav i fizički jak. Samo su mu potrebne utakmice", rekao je Dalić za španske medije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније