Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ Objavila: M.M ]

14. 11. 2018. 20:10 >> 19:44

NA ORJENU

Za svakog stanovnika CG po sadnica

Predstavnici Ministarstva poljoprivrede i Uprave za šume, u petak će učestvovati u akciji pošumljavanja "Za svakog stanovnika po jedna sadnica“, na području Herceg Novog.

Ministarstvo na ovaj način nastavlja da promoviše pristup uključivanja šire društvene zajednice u konkretne aktivnosti na terenu, a koji je promovisan u Bijelom Polju u kojoj je učestvovao potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Milutin Simović.

"Akcija sadnje održaće se na Orjenu, na lokalitetu Vrbanj,  sa početkom u 11,00h", saopšteno je iz resornog ministarstva.

!U akciji će učestvovati državni sekretar za šumarstvo, lovstvo i drvnu industrijiu u Ministarstvu poljoprivrede Milosav Anđelić, sa saradnicima, zatim predstavnici Uprave za šume, Agencije za razvoj i zaštitu Orjena iz Herceg Novog,  predstavnici lovačkog udruženja “Orjen” , učenici JUSMŠ “Ivan Goran Kovačić”, planinarska sekcija Osnovne škole “ Milan Vuković”  Herceg Novi, kao i članovi izviđačkog odreda “Orjen”- Herceg Novi!, navodi se u saopštenju.

Podsjećamo da je Vlada Crne Gore, u okviru brojnih aktivnosti za očuvanje i unapređenje šumskih resursa, opredijelila 200.000 eura za pošumljavanje na cijeloj teritoriji države. U jesenjoj sadnji, na prostoru svih područnih jedinica Uprave za šume, biće posađeno 630.000 sadnica, autohtonih vrsta drveća.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније