Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

B.Č.J. [ Beta ]

27. 07. 2024. 23:00 >> 22:59

napad na golansku visoravan

Izraelski predsjednik: Teroristi Hezbolaha pobili djecu

Izraelski predsjdnik Isak Hercog rekao je danas da je libanski islamistički pokret Hezbolah "napao i ubio djecu" u raketnom napadu na Golansku visoravan, koja se nalazi pod kontrolom Izraela.

"Teroristi Hezbolaha nasilno su danas napali i ubili djecu, čiji jedini zločin je bio da su izašli da igraju fudbal. Nijesu se vratili", naveo je Hercog u saopštenju.

Prema najnovijem bilansu izraelske vlade 11 mladih ljudi, djece i tinjedžera, poginulo je u raketnom napadu na fudbalski teren u gradu Madždal Šamsu, na Golanskoj visoravni.

Izraelska vojska je za to optužila libanski militantni Hezbolah koji negira da stoji iza napada na civile.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније