Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

B.Č.J. [ Beta ]

18. 07. 2024. 08:17 >> 08:17

Bajden portalu BET

"Ponovo ću procijeniti svoju kandidaturu ako mi bude utvrđen neki medicinski problem"

Predsjednik SAD Džozef Bajden izjavio je da će ponovo procijeniti da li treba da se kandiduje za drugi predsjednički mandat ako mu bude dijagnostifikovan neki medicinski problem.

Bajden je to izjavio u intervjuu koji je sa njim vodio medijski portal BET, a povodom pitanja o njegovim mentalnim sposobnostima nakon katastrofalne TV debate sa Donaldom Trampom.

Upitan u intervjuu, koji je vođen sa njim u utorak, šta bi moglo da ga natfera da odustane od dalje predsfedničke trke, odgovorio je: "Ako bi se pojavio neki zdravstveni problem, ako bi neko došao kod mene i rekao mi: 'Ti imaš ovaj problem'".

Nakon debate od 27. juna sve više viđenijih članova Demokratske partije SAD poziva Bajdena da odstupi iz trke.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније