Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

P.R. [ Beta ]

15. 07. 2024. 09:12 >> 09:21
Čitaj mi:

BAJDEN

"Politika ne smije da bude bojno polje"

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Džozef Bajden poručio je nakon atentata na bivšeg predsjednika republikanca Donalda Trampa, da politika ne smije da bude "bojno polje".

"Želim večeras da vam govorim o potrebi da spustimo temperaturu našeg političkog života", izjavio je američki predsjednik, obraćajući se građanima iz Ovalnog kabineta u Bijeloj kući.

Politika nije "ubilačko bojno polje i nasilje ne smije da postane nešto normalno", dodao je demokrata Bajden.

Prema njegovim riječima, uvjerenja, koliko god da su snažna, ne smiju da pređu u nasilje.

On je ranije, u nedjelju, pozvao Amerikance da se "ujedine kao nacija", nakon što je u subotu uveče imao "kratak, ali dobar razgovor" sa svojim rivalom na predsjedničkim izborima u novembru Donaldom Trampom.

Bajden je saopštio i da je narijedio "nezavisnu istragu" o okolnostima atentata na Trampa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније