Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

M.V. [ Adria ]

17. 07. 2024. 11:00 >> 11:14
3
Čitaj mi:

Vučević tvrdi

"Kriminalnom klanu Radoja Zvicera glavna meta Vučić"

Predsjednik Vlade Miloš Vučević rekao je danas da kriminalnom klanu koji predvodi Radoje Zvicer glavna meta jeste predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, kao i da je zabrinut za njegovu bezbjednost.

Vučević je za Tanjug rekao da je njima problem Srbija na čelu sa Vučićem, kao i da on ima problem zbog hapšenja Veljka Belivuka, protjerivanja kavačkog i škaljarskog klana i onemogućavanja mafijašima da upravljaju Srbijom i dijelom regiona kao što je to bilo do 2012.

Kako je istakao oni su imali, ne samo kriminalne aktivnosti, nego su oni iz tih kriminalnih fondova finansirali i određene političke strukture i medije i praktično sebi pravili potporu.

Dodao je da su bavili se koruptivnim stvarima kako bi da kontrolisali policiju i tužilaštvo.

"I zato je njima Vučić glavna meta", naveo je on.

Vučević je napomenuo da ga više brine pitanje bezbjednosti predsjednika Srbije.

"Kada imate u vidu činjenicu da nekog poput Zvicera koji dnevno zarađuje ne znam koliko para sa tim švercom narkotika, opijata i sve što rade gdje god se već nalaze širom svijeta, kada znate da su oni veoma agresivni i nezadovoljni zbog politike Srbije da ih protjera sa naših prostora", istakao je on.

Kazao je da je krajnje iritantno kad čujete ove iz redova dijela opozicije da se smiju kada kažemo da sve činjenice ukazuju da pitanje bezbjednosti Vučića mora biti podignuto na najviši nivo.

"Smijemo se svemu, smijali smo se (Robertu) Ficu, (Donaldu) Trampu, sve nam je smiješno dok se ne desi neko čudo. Smijali smo kada su (Zorana) Đinđića presreli na auto-putu sve dok se nije desio onaj mart 2003. kada su ga ubili", kazao je on.

Prema njegovim riječima, sve je izvrgnuto ruglu kako bi se nastavio zadatak nekih.

"Vidim spoj mafije i dijela medija koje prave klimu da je neko legitimna meta, ali se konstantno sprovodi dehumanizacija, kriminalizacija jednog čovjeka. On je čovjek, on je ovakav, on je onakav. Njegovo okruženje je kriminalno, on rasprodaje državu, izdaje državu i od takvog čovjeka se pravi legitimna meta", zaključio je Vučević.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније