Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.B.

17. 07. 2024. 13:11 >> 13:11
Čitaj mi:

PES

"SDP i URA bi jedan dan da nas ruše, a drugi da sa nama prave vlast u Budvi"

U Pokretu Evropa sad ističu da su vrlo iznenađeni da SDP i URA koji taj pokret bez ikakvih argumenata, radi jeftinog partijskog interesa, svakodnevno optužuju za razne besmislice, danas upućuju poziv da zajedno sa PES-om sastave vlast u Budvi.

"Dakle, SDP i URA bi jedan dan da ruše PES na svim nivoima, a drugi dan bi da prave vlast sa PES-om u Budvi. Ako su se SDP i URA konačno otrijeznili i odlučili da se distanciraju od dosadašnjeg destruktivnog djelovanja i svakodnevnih manipulacija, onda je to jako značajan iskorak. Ako su pak mislili da će PES po njihovoj mjeri činiti dio većine u Budvi kako bi se ove partije domogle funkcija na lokalnom nivou, onda su u velikoj zabludi", navode u saopštenju.

Ovaj primjer, dodaju, najbolje pokazuje koliko su SDP i URA neprincipijelne partije. Sve ono što zamjeraju PES-u na državnom nivou, apsolutno im ne smeta u slučaju Budve.

"Ovo je najbolji dokaz da su ovim partijama jedina ideologija fotelje, a ne razvoj ni države, niti bilo kojeg grada u Crnoj Gori. Kada patriotizam budu mjerili konkretnim doprinosom, umjesto izlizanim floskulama, onda se mogu kandidovati kao partner PES-a. Do tada će morati da objasne kako su to preko noći bivši funkcioneri DF-a postali i ideološki bliski SDP-u i URA-i", navode u saopštenju.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније