Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.B. [ Politika.rs ]

19. 03. 2024. 10:00 >> 10:07
Čitaj mi:

BIVŠI LIDER SAD

Tramp: Deportovaću princa Harija ako je lagao o upotrebi narkotika

Bivši predsjednik SAD Donald Tramp sugerisao je da bi mogao da deportuje britanskog princa Harija iz SAD u slučaju da bude reizabran u novembru, a dokaže se da je Hari na aplikaciji za vizu lagao o upotrebi narkotika.

Republikanski predsjednički kandidat je u intervjuu za "GB njuz" rekao da vojvoda od Saseksa "neće dobiti specijalne privilegije" ukoliko je falsifikovao dokumenta.

Svako ko podnosi zahtev za vizu za život i rad u Americi mora da odgovori sa 'da' ili 'ne' na pitanje: 'Da li ste ili ste ikada bili narkoman ili zavisnik?'.

Hari je u svojoj autobiografiji "Spare" priznao da je konzumirao drogu, što bi po zakonu SAD obično predstavljalo osnovu za odbijanje zahtjeva za vizu, piše Dejli mejl.

Hari je u knjizi tvrdio da je koristio kokain, psihodelične pečurke i marihuanu, za koju je istakao da mu je pomogla da se nosi sa smrću majke, princeze Dajane.

Bivši predsednik je ranije rekao da "ne bi zaštitio" Harija jer je "izdao kraljicu Elizabetu II".

Tramp je takođe napomenuo da će, ako pobijedi na izborima u novembru, Hari biti prepušten sam sebi.

Vojvoda od Saseksa i njegova supruga Megan žive u Kaliforniji sa dvoje djece, otkako su napustili kraljevsku porodicu 2020. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније