Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.J. [ RTS ]

04. 06. 2024. 11:55 >> 11:55

u zaječarskom tužilaštvu

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić na saslušanju

Osumnjičeni za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, S. J., doveden je u Više javno tužilaštvo u Zaječaru, gdje bi danas trebalo da bude saslušan. Njega su pripadnici policije doveli iz pritvora, sa lisicama na rukama i nogama.

Osumnjičeni S. J. je odlučio da iznese svoju odbranu, a o tome je tužilaštvo obavijestio njegov advokat.

S. J. se nakon hapšenja branio ćutanjem, odnosno iskoristio svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu, dok je D. D. priznao ubistvo.

Njih dvojica se nalaze u pritvoru, dok je otac D. D. koji se sumnjiči da je pomogao sinu da premjesti tijelo djevojčice pušten iz pritvora, jer za krivično djelo pomoć učiniocu nakon izvršenja krivičnog djela pritvor ne može trajati duže od dva mjeseca.

Dvogodišnja Danka Ilić je nestala 26. marta u Banjskom polju kod Bora. Policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provjera svih tragova i informacija, uhapsila S. J. i D. D. iz Bora, za koje se sumnja da su djevojčicu udarili automobilom, a zatim njeno tijelo stavili u gepek kola i odnijeli na deponiju.

Tijelo djevojčice još nije pronađeno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније