Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

B.Č.J. [ N1 ]

04. 06. 2024. 14:09 >> 14:08
Čitaj mi:

tužilaštvo u zaječaru

Osumnjičeni za ubistvo male Danke u potpunosti negirao krivicu

Srđan Janković, osumnjičen za ubistvo dvogodišnje djevojčice Danke Ilić kod Bora, u potpunosti je negirao izvršenje krivičnog djela, navode za N1 iz Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru.

Osumnjičeni je saslušan danas u prostorijama Višeg javnog tužilaštva.

Podsjetimo, Srđan Janković se nakon hapšenja branio ćutanjem, odnosno, iskoristio svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu, dok je drugi optuženi, Dejan Dragijević priznao ubistvo.

Njih dvojica se nalaze u pritvoru, dok je otac Dejana Dragijevića, koji se sumnjiči da je pomogao sinu da premjesti tijelo djevojčice, nedavno pušten iz pritvora, jer za krivično djelo pomoć učiniocu nakon izvršenja krivičnog djela pritvor ne može trajati duže od dva mjeseca.

Djevojčica Danka Ilić je nestala 26. marta u Banjskom polju kod Bora.

Policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila dvojicu muškaraca iz Bora, za koje se sumnja da su djevojčicu udarili automobilom, a zatim njeno tijelo stavili u gepek kola i odnijeli na deponiju.

Tijelo djevojčice još nije pronađeno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније