Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M.

15. 09. 2024. 12:04 >> 12:05
1

Petar Odžić

"Kovačević misli da ako je ugasio rasvjetu u Nikšiću građani ne vide bruku oko kju groznice"

Marko Kovačević misli ako je ugasio rasvjetu u Nikšiću da građani Crne Gore ne vide bruku koju sa centralnom vlašću rade oko Q groznice, poručio je zamjenik predsjednika Socijaldemokratske partije i predstavnik Evropskog saveza Petar Odžić.

“Od ministra Jokovića se ne može više ni očekivati, jer zna o resoru koji vodi taman koliko i Kovačević o rasvjeti! Isti ljudi danas govore kako se bolest ne prenosi na ljude, a sjutra javljaju o broju zaraženih”, naveo je Odžić.

Prema njegovim riječima, država je ozbiljan aparat i svaka neozboljnost u radu se skupo plaća.

“Kod kriznih situacija poput ove, nije dovoljno ogrnuti trobojku i zakukati nad trideset prethodnih godina, mora se uhvatiti u koštac sa problemima. “Oslobodioci” su pokazali da za to nijesu sposobni i od 29. septembra građani Podgorice i Kotora, a onda i cijele Crne Gore, će im jasno poručiti da im uloga opozicije ipak bolje pristaje, preozbiljna je uloga vlasti”, zaključuje Odžić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније