Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

15. 09. 2024. 18:00 >> 17:42
Čitaj mi:

Izbor portala

Vijesti 6 u 6: Lokalni izbori u Gusinju, izlaznost veća od očekivane

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vijesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 15. septembar.

Lokalni izbori u Gusinju, na kojima učestvuje pet lista, održavaju se danas.Ministarstvo pomorstva nije donijelo odluku o uvođenju stečaja u Crnogorskoj plovidbi, kazao je u intervjuu za Dnevnik ministar pomorstva Filip Radulović. Saopštio je i da dvije brodarske kompanije finansijski loše posluju, ali da će konačna odluka o njihovoj sudbini biti donijeta nakon analize Ekonomskog fakulteta.Prvi razred Srednje mješovite škole u tri odjeljenja ove godine upisalo je tek 18 učenika, što ukazuje na to da je situacija u pogledu migracija i raseljavanja sa sjevera poprimila dramatične razmjere.I ove godine Trg slobode u Nikšiću domaćin je oldtajmerima iz Crne Gore i regiona. 19. Međunarodnu izložbu tradicionalno organizovao je Oldtajmer Montenegro klub, koji ujedno proslavlja i jubilej - dvadeset godina postojanja.Podgoričko Osnovno državno tužilaštvo (ODT) odredilo je zadržavanje do 72 sata D.P. zbog osnovane sumnje da je učinio krivično djelo krijumčarenje.Stanovnici i vlasti nastavljaju borbu protiv obilnih padavina i poplavnih voda širom Centralne Evrope 15. septembra nakon što su zvaničnici u Rumuniji objavili da je najmanje četvoro ljudi poginulo. Jedan smrtni slučaj je prijavljen u Poljskoj, dok se tri osobe vode kao nestale u Češkoj.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније