Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Sky news [ M.V. ]

15. 09. 2024. 22:58 >> 23:04
1
Čitaj mi:

SAD

Sky news: FBI istražuje atentat na Trampa

Američki federalni istražni biro (FBI) objavio je da je republikanski predsjednički kandidat Donald Tramp bio meta "očiglednog pokušaja atentata" u njegovom golf klubu na Floridi. Kako javlja Sky news, to je zvanična izjava FBI.

Jedna osoba je na saslušanju u vezi sa ispaljenim hicima, prenosi Sky news.

Trampova kampanja objavila je saopštenje u kojem se kaže da je Tramp „bezbjedan nakon pucnjave u njegovoj blizini. Iz Trampovog medijskog tima su objavili i da je u blizini mjesta pucnjave nađena puška AK-47. 

Nije dato više detalja.

Tajna služba je takođe saopštila da je Tramp bezbjedan i da agencija istražuje događaj. 

Podsećamo, naoružani muškarac je 13. jula pokušao da ubije iz puške Trampa tokom predizbornog mitinga u Batleru u državi Pensilvaniji. 

Tramp je tada zadobio ranu od vatrenog oružja na desnom uvetu i nakratko je hospitalizovan.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније