Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

15. 09. 2024. 20:30 >> 20:31
Čitaj mi:

Vremenska prognoza

I sjutra kišovito, za nekoliko stepeni toplije

Na sjeveru Crne Gore umjereno do pretežno oblačno, poslijepodne ili tokom noći sa slabom kišom. Vjetar slab do umjeren, južni, a temperatura 3 do 4 stepena viša. Na jugu promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i malo toplije. Vjetar slab do umjeren, promjenljiv. Temperatura do 24 stepena.

More umjereno talasasto do talasasto, tokom noći u smirivanju. Vjetar slab do umjeren, prijepodne ponegdje i pojačan, sjeverozapadni i zapadni. Temperatura mora 22 stepena.

CRNA GORA- tri dana - Sjever

Narednih dana na sjeveru, u utorak promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, popodne i tokom noći ponegdje slaba kiša. U srijedu oblačno, povremeno sa slabom, lokalno i umjerenom kišom. Vjetar slab do umjeren istočni, u utorak porast, a u srijedu pad temperature.

CRNA GORA- tri dana - Jug

Na jugu u utorak promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i toplije, a krajem dana ili tokom noći slaba kiša. U srijedu oblačnije, i malo svježije, povremeno sa slabom ponegdje moguće i umjerenom kišom. Vjetar slab do umjeren, promjenljiv.

EVROPA

Prostrani ciklon sa centrom u Mađarskoj koji je donio velike padavine u centralnim predjelima, dijelu zapadne Evrope i na Balkanu, vraća se prema centralnom Mediteranu. I sjutra će mjestimično dosta kiše biti u centralnoj Evropi, na zapadu Njemačke, na Balkanu. Malo kiše biće i na Apeninima, i na zapadu Skandinavije. Ostali dio kontinenta je u znaku promjenljivo oblačnog i suvog vremena, a najsunčanije će biti na Pirinejima i u Rusiji. Najhladniji glavni grad Beč sa 13, a najtopliji Madrid sa 30 stepeni.

BALKAN

Na Balkanu prohladno sa slabom do umjerenom kišom u većini predjela. Najviše padavina će biti u Srbiji, a ajviše suvog vremena i sunčanih perioda duž Jadranske obale. Temperatura od 14 stepeni u Sarajevu do 29 u Atini.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније