Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

20. 08. 2024. 18:00 >> 18:13

izbor portala

Vijesti 6 u 6: Poslanici da se ponovo izjasne o zakonima kloje je Milatović vratio

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vijesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 20. avgust.

Vlada je na ponovno odlučivanje Skupštini Crne Gore uputila Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o unutrašnjim poslovima i Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o energetici, koje je predsjednik Crne Gore Jakov Milatović danas vratio parlamentu.

 
Šverc cigareta je državni projekat koji je režirao bivši režim, i on je vremenom privatizovan u korist odabranih i privilegovanih pojedinaca koji su finansirali izborne kampanje, kao i druge ilegalne i netransparentne aktivnosti partija i funkcionera bivše vlasti. To je za Portal RTCG kazao potpredsjednik Vlade za politički sistem, pravosuđe i antikorupciju Momo Koprivica. 

Dok Svjetska zdravstvena organizacija (SZO) upozorava da se broj infekcija koronavirusom povećava širom svijeta, u Crnoj Gori tokom ljetnje sezone primjetan je porast broja oboljelih od koronavirusa. To su za Portal RTCG potvrdili iz Instituta za javno zdravlje Crne Gore (IJZCG) ističući da nije registrovan porast učestalosti teških formi bolesti.

U danu kada je dovela Judoku Azubuikea, Budućnost Voli je mogla da ostane bez centra na kojeg je računala kao sigurnog člana ekipe - Kenana Kamenjaša.

Na plaži Utjeha danas se utopio muškarac iz Beograda B.M. (75).

Regionalni direktor Svjetske zdravstvene organizacije za Evropu Hans Kluge izjavio je danas da majmunske boginje, bez obzira na to da li se radi o novom ili starom soju, nije novi korona virus, jer se zna kako da se kontroliše njihovo širenje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније