Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

11. 08. 2024. 12:31 >> 12:31
Čitaj mi:

izbori zakazani za 29. septembar

Evropski savez: Odličan rezultat u Kotoru izvjestan

Evropski savez će nakon kotorskih izbora koji će se održati 29. septembra, biti nosilac pozitivnih, prijeko potrebnih promjena u tom gradu, saopšteno je iz tog saveza.

Kako su kazali, odličan rezultat na izborima u Kotoru već sada je izvjesan.

"Nadstranačka emancipatorska i progresivna politička snaga koju generiše Evropski savez prirodno će svoj uticaj pokazati u evropskom Kotoru, u srcu Boke Kotorske. Kotor je milenijumski saveznik Evrope, promoter svega modernog, građanskog, civilizovanog, kulturnog, naprednog i skladnog. Evropski savez je gotovo kotorski savez u vrijednosnom smislu. Duh, stav i vrijednosti Kotora su u nama", saopštili su iz Evropskog saveza.

Prema njihovim riječima, to će pokazati i izbornom listom kroz sve kandidate za odbornice i odbornike i programom koji će ponuditi građanima Kotora.

"Kotor prepoznaje fintu i škerce, ne možete mu podvaljivati false programe i ideje i misliti da će njegove ponosne zidine prihvatiti bokune suvog kruha zaostalog sa tuđe bogate trpeze. Evropski savez u ovu izbornu utakmicu ulazi sa samopouzdanjem, karakterom i čvrstinom koji krase kotorske zidine, širinom koju ima more pod Kotorom i vizijom i pogledom kao sa Pestingrada", zaključuju iz Evropskog saveza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније