Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.J. [ N1 ]

10. 08. 2024. 21:29 >> 21:29
Čitaj mi:

ŠTA KAŽU POSLJEDNJE ANKETE

Haris povećava prednost u odnosu na Trampa?

Kamala Haris nastavlja da jača u trci za američke predsjedničke izbore, dok ankete pokazuju da ona povećava prednost ili sustiže Donalda Trampa.

Ankete trenutno pokazuju tijesnu utakmicu između Trampa i demokratske predsjedničke kandidatkinje, potpredsjednice SAD Kamale Haris, prenosi N1 Sarajevo.

U petak ujutro, FiveThirtyEight, vodeći sajt za analizu anketa, stavlja Haris, kandidata Demokratske stranke za predsjednika, za 2,1 bod u odnosu na njenog republikanskog rivala u nacionalnom prosjeku.

Prema posljednjim rezultatima, Haris vodi u Mičigenu sa dva boda, Pensilvaniji sa 1,1 i Viskonsinu sa 1,8 poena. Tramp je vodio u Arizoni za manje od pola boda, a u Džordžiji za pola boda.

Kada su u pitanju pojedine države bez dovoljno anketa za izračunavanje prosjeka, Tramp je bio ispred oko tri boda u Sjevernoj Karolini, a kandidati su bili približno jednaki u Nevadi. U Nevadi nedavne ankete CBS-a i Blumberga dale su Haris prednost od dva boda, dok je u petak Nevada Independent objavio anketu koja pokazuje da ona ima šest bodova više.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније