Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.

23. 07. 2024. 10:54 >> 10:54
Čitaj mi:

NA SJEDNICI

Odbor za bezbjednost i odbranu saslušaće Borisa Milića i Zorana Brđanina

Odbor za bezbjednost i odbranu usvojio je zahtjev članova Odbora Danijela Živkovića, Nikole Zirojevića, Nikole Janovića i Ervina Ibrahimovića za kontrolno saslušanje direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost Borisa Milića i direktora UP Zorana Brđanina.

“Kroz medije ste imali prilike da se upoznate sa važnom informacijom koja se odnosila na činjenicu da se pripremalo ubistvo Milu Đukanovića. Kako javnost ne bi ostala uskraćena za sve važne informacije kazao sam da očekujem od nadležnih organa da saopšte činjenice i informacije”, kazao je Danijel Živković, navodeći da je dišlo do određene disonancije u odnosu na dvije važne bezbjednosne institucije.

Predsjednik Odbora Miodrag Laković kazao je Živkoviću da je na vijeću za nacionalnu bezbjednost bilo riječi o ovoj temi, ali da te sjednice imaju određeni stepen tajnosti.

“Samo mogu da kažem da je tema tretirana, ali se slažem da se može tretirati i na Odboru i mi ćemo podržati ovu inicijativu”, kazao je Laković.

Prijedlog za saslušanje Milića i Brđanina je jednoglasno usvojen na Odboru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније