Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

07. 06. 2024. 17:04 >> 17:07
Čitaj mi:

SASTANAK SA POPOVIĆ

Ambasador Rumunije: Siguran sam da je Crna Gora nova članica EU

Crna Gora ima punu podršku Rumunije u dobijanju pozitivnog IBAR-a i siguran sam da će Crna Gora uskoro biti članica Evropske unije, poručio je ambasador Rumunije u Crnoj Gori Viorel Ardeleanu.

Ardeleanu se sastao danas sa predsjenicom Skupštine Crne Gore Zdenkom Popović, koja je kazala da je prvi put u istoriji, u saradnji sa UNICEF-om i Međunarodnim klubom žena, organizovano Donatorsko veče za pomoć djeci sa smetnjama u razvoju.

"Obezbijedili smo 167.000 eura pomoći, a očekujemo da će do kraja roka predviđenog za uplatu ta cifra premašiti 200.000 eura. Na ovaj način obezbijedili smo da 700 djece sa smetanjama u razvoju dobije potrebnu podršku", istakla je Popović.

Ardeleanu je pohvalio posljednju inicijativu Ženskog kluba u vidu Donatorske večeri i istakao da mu je bilo čast što je imao priliku da doprinese tom događaju.

"Crna Gora ima našu punu podršku u dobijanju pozitivnog IBARa i siguran sam da će Crna Gora uskoro biti članica Evropske unije", zaključio je Ardeleanu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније