Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

M.L.B.

26. 06. 2024. 07:49 >> 07:51
Čitaj mi:

APEL

UN će suspendovati operacije pomoći u Gazi ako se ne zaštite humanitarci

Visoki zvaničnici UN su obavijestili Izrael da će suspendovati operacije pomoći širom Gaze ako se ne preduzmu hitni koraci radi bolje zaštite humanitarnih radnika.

U pismu UN poslatom ovog mjeseca izraelskim zvaničnicima piše da Izrael mora obezbijediti direktnu komunikaciju radnika UN s izraelskim snagama na terenu u Gazi, pored ostalih koraka, rekla su dva zvaničnika svjetskog tijela.

Oni su rekli pod uslovom da ostanu anonimni i da nema konačne odluke o suspendovanju operacija širom Gaze i da razgovori s Izraelcima traju.

Svjetski program za hranu UN je već suspendovao isporuku pomoći sa plutajućeg doka koje je izgradila američka vojska u Pojasu Gaze zbog zabrinutosti za bezbjednost.

Izraelski zvaničnici nijesu odmah odgovorili na zahtjev da to komentarišu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније