Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

27. 09. 2024. 16:24 >> 16:25
2
Čitaj mi:

radunović

"Nisam imenovao Dabetića, licemjerno je tražiti moju ostavku"

Ministar prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine Slaven Radunović saopštio je da je svaka istina Demokratske partije socijalista (DPS) poput one da je on imenovao uhapšenog Rada Dabetića za glavnog inspektora za južnu regiju. Radunović je reagovao na saopštenje DPS-a u kojem navode da je hapšenje Dabetića "potvrda da je aktuelna vlast ogrezla u kriminalu".

"Nisam ga imenovao čak ni na poziciju inspektora koordintora, jer je on već tu poziciju pokrivao. Posebno je licemjerstvo tražiti ostavku od ministra koji je na dužnosti dva mjeseca, zbog hapšenja inspektora za potencijalno učinjena djela u proteklim godinama. To može samo DPS, stranka koja je decenijama bila simbol za sistemsku korupciju, a danas pokušava da optužuje druge za ono u čemu su sami prednjačili", naveo je Radunović. 

Prema njegovim riječima, hapšenje inspektora Dabetića jasno pokazuje da se danas zakon primenjuje jednako na sve, bez obzira na funkciju ili političku pripadnost.

Za razliku od vremena DPS-a, prema riječima Radunovića, ova Vlada omogućava pravosuđu da djeluje nezavisno i transparentno.

"Pozivi DPS-a na moju ostavku su očajnički pokušaji skretanja pažnje sa njihovih afera i dugogodišnje pljačke države. Građani Crne Gore itekako dobro znaju ko je ogrezao u kriminalu i ko je učestvovao u masovnim zloupotrebama za ličnu korist. To svakako nije ova Vlada, već oni koji su godinama zloupotrebljavali državne resurse radi sopstvenog bogaćenja", zaključio je Radunović. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније