Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.J.

27. 09. 2024. 22:33 >> 22:35
Čitaj mi:

firma "bekom"

"Ustanovljeno da nema bilo kakvog propusta, drvni asortimani vraćeni"

Iz firme "Bekom" obavijestili su javnost da su službenici Uprave za gazdovanje šumama i lovištima nakon kontrole njihovog kamiona ustanovili da nema bilo kakvog propusta.

Oni su reagovali nakon što su danas iz Uprave za gazdovanje šumama i lovištima saopštili da je u Podgorici juče otkrivena i privremeno oduzeta velika količina drvnih sortimenata, koje je prevozio kamion firme „Bekom“, zbog niza nepravilnosti koje su otkrivene prilikom kontrole.

"U odnosu na predmetni tekst ukazujemo da nije sporno da je dana 26.09.2024.g., izvršena kontrola od strane službenika Uprave za gazdovanje šumama i lovištima, te da su nakon toga, od strane policijskih službenika privremeno oduzeti drvni sortimenti ovog društva. Međutim, ukazujemo da nakon što je ustanovljeno da nema bilo kakvih propusta, ovog društva, drvni sortimenti su vraćeni ovom društvu", kazali su iz firme "Bekom" u saopštenju dostavljenom Portalu RTCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније