Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.J.

26. 10. 2024. 17:17 >> 17:19
Čitaj mi:

uprava za gazdovanje šumama

"Lovačka udruženja da pomognu u pronalaženju Balijagića"

Iz Uprave za gazdovanje šumama i lovištima apelovali su na lovačka udruženja da pomognu Upravi policije u pronalaženju Alije Balijagića, osumnjičenog za ubistvo dvoje mještana sela Sokolac u Bijelom Polju.

"Uprava za gazdovanje šumama i lovištima upućuje molbu svim lovcima i lovačkim udruženjima da sjutrašnji lovni dan budu maksimalno posvećeni i da pomognu Upravi policije i prijave im svaku potencijalnu sumnju ili trag koji bi mogli dovesti do hvatanja počinioca krivičnog djela u Vranješkoj dolini i procesuiranja istog", navodi se u njihovom saopštenju.

Kako su kazali, imajući u vidu njihovo odlicno poznavanje terena i prostora gdje bi se neko mogao sakriti na terenu, apeluju na lovačka udruženja da pruže maksimalnu podršku u pronalaženju odbjeglog počinioca krivičnog djela, ukoliko do sjutra ne bude pronađen.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније