Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Gojko Jovanović [ Radio Crne Gore ]

21. 10. 2024. 07:41 >> 07:41
3

Franca obećava

Mesopromet Franca će otkupiti tržišne viškove jagnjadi i krupne stoke

Preduzeće koje značajno doprinosi razvoju poljoprivrede i agroindustrije pogotovo na sjeveru Crne Gore Mesopromet Franca iz Bijelog Polja u ovoj godini povećaće izvoz svojih proizvoda za 60 procenata. Vlasnik kompanije Hilmo Franca izjavio je u našoj emisiji "Zrno po zrno" da će biti otkupljeni i tržni viškovi jagnjadi kao i krupne stoke.

 

Kompanije Mesopromet Franca i ove godine ima značajnu ulogu u otkupu tržišnih viškova jagnjećeg mesa.

Biće otkupljeni i krupni viškovi krupne stoke i sve na vrijeme plaćeno, obećava Franca.

"Do sada smo otkupili 2.000 komada jagnjadi, biće još oko 1.500 komada, radimo koristan posao i za penzionere i za našu kompaniju i za privrednike", kazao je Franca.

Kako navodi neće ostati nijedno grlo ljudima neotkupljeno.

Mesopromet povećava primarnu proizvodnju, imaju kako je rekao na njihovim farmama oko 1.000 tovnih bikova i oko dva miliona kilograma pilećeg mesa.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније