Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

A.M.

21. 10. 2024. 10:24 >> 10:29

Mladen Mikijelj

Na odluke u Budvi mogu uticati isključivo njeni građani

Nosilac liste Za budućnost Budve Mladen Mikijelj tvrdi da će ta lista pokazati svoju dominaciju na predstojećim lokalnim izborima. Kaže da su nakon majskih izbora nastojali da se vlast formira između partija koje baštine anti-DPS platformi, ali da je lista koju je predvodio Nikola Jovanović stavila znak jednakosti između ZBB i DPS-a, što je, kako kaže, bilo neprihvatljivo.

"U svakom političkom prostoru i odluci morate uključiti poštenje i dostojanstvo. Mi smo nakon majskih izbora nastojali da se vlast formira između partija koje baštine anti-DPS platformi. Ukoliko želite da budete naš partner ne mopžete staviti znak jednakosti iumeđu nas i DPS-a", rekao je Mikijelj.

Tvrdi da će Nikola Jovanović one ljude koji su ga spriječili da formira vlast sa DPS-om na predstojećim izborima potpuno ukloniti sa liste ili će biti na začelju.

Tvrdi i da nikakvi kriminalci nijesu članovi Nove srpske demokratije (NSD).

"Članovi NSD i ljudi koji su na listi su ugledni građani našeg grada i nadam se da će dati doprinos da Budva krene naprijed", istakao je Mikijelj.

Poručio je da niko ko je u vezi sa kriminalom ne može biti sa njim. 

"Jedini koji mogu donositi i uticati na odluke u Budvi su građani Budve", istakao je Mikijelj.

Kaže da nema očekivanja da će se ponoviti rezultati iz maja mjeseca. 

"Uvjeren sam da ćemo imati ubjedljiviju pobjedu nego u maju mjesecu, i nadam se da ćemo uspjeti da sa političkim subjektima sa kojima činimo vlast na državnom nivou formirati vlast u Budvi", istakao je Mikijelj.

Mikijelj, koji je i na čelu Morskog dobra kazao je da je 15 miliona eura došlo u državni budžet od prihoda od trajektne linije.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније