Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

K. J.

10. 07. 2024. 17:25 >> 17:25
1
Čitaj mi:

čarapić

"Nije predložen amandman kojim se omogućava prodaja zakupljenog državnog zemljišta"

Povodom reakcija u dijelu javnosti na društvenoj mreži "X", oglasio se šef kluba poslanika Evope sad Vasilije Čarapić.

Reagovanje Čarapića prenosimo integralno.

"Pošto vidim ogromnu aktivnost na mrežama čiji je cilj ponavljanje netačnih teza imam samo potrebu da kažem par apsolutnih istina:
- nijesam predložio amandman kojim se omogućava prodaja zakupljenog državnog zemljišta;
- nijesam predložio amandman kojim se omogućava građenje stanova na zakupljenom državnom zemljištu, preprodaja istih i prodaja zakupljene državne zemlje;
- nijesam predložio amandman kojim se daje mogućnost da se prodaju državna preduzeća.

Investicije koje se mogu graditi na državnom zemljištu koje se može dati u dugoročni zakup su određene planskom dokumentacijom i mogu se sprovoditi u skladu sa namjenom uređenom planom, i to u ovom slučaju nikada ne mogu biti zgrade, stanovi ili nešto trivijalno poput toga, već se radi o krupnim investicijama od značaja za ekonomski razvoj.

Ne razumijem mindset osobe koja je mogla da izmisli ove manipulacije ali sam istovremeno začuđen koliko je ljudi na iste nasjelo ili čak iste prihvatilo da promoviše znajući da se radi o neistinama.

Na kraju dana, iako se radi o uznemirujućem narativu, drago mi je što je i dalje najgora stvar koju neko o meni može da kaže bazirana na očiglednim izmišljotinama", zaključio je Čarapić.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније