Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

17. 09. 2024. 18:00 >> 17:44
Čitaj mi:

Izbor portala

Vijesti 6 u 6: Bulevar Vojislavljevića važan projekat, tender će biti raspisan sjutra

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vijesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 17. septembar.

Predsjednik Vlade Milojko Spajić danas je na konferenciji za medije predstavio projekat izgradnje Bulevara Vojislavljevića, sa četiri saobraćajne trake dužine 3,2 kilometra. Uz premijera, projekat su predstavili i ministar finansija Novica Vuković i direktor Uprave za saobraćaj Radomir Vuksanović.

Epidemiološka službe Doma zdravlja Nikšić prijavila je Institutu za javno zdravlje Crne Gore tri nova slučaja Q groznice. Time ukupan broj registrovanih slučajeva tokom 2024. godine iznosi osam.

U naselju Studeno kod Danilovgrada grupa građana blokirala je saobraćajnicu jer su nezadovoljni odlukom da eutanazirane krave, zaražene kju groznicom, budu zakopane na toj lokaciji.Portal RTCG izdvojio je 17 osnovnih namirnica i uporedio cijene u Crnoj Gori, Srbiji i Hrvatskoj. Na osnovu podataka koje smo dobili, cijene u Srbiji su nešto niže, dok su u Crnoj Gori i Hrvatskoj slične, s tim što su pojedini artikli u Hrvatskoj skuplji.Predsjednica Evropske komisije (EK) Ursula fon der Lajen predložila je Martu Kos iz Slovenije za komesarku za proširenje.

U ciklonu "Boris" koji je zahvatio centralnu i istočnu Evropu prema posljednjim podacima nastradalo je šesnaestoro ljudi, najviše u Rumuniji sedmoro, i toj zemlji je uništeno na hiljade kuća. Evakuacije stanovništva u Poljskoj. U Mađarskoj se zatvaraju putevi pored Dunava. U Austriji proglašeno vanredno stanje.
 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније