Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

17. 09. 2024. 16:56 >> 16:57
Čitaj mi:

EVROPSKI SAVEZ

Belan: Nije ni čudo što Spajić provjerava kapacitete zdravstvenog sistema

Nije ni čudo što premijer Milojko Spajić provjerava kapacitete zdravstvenog sistema, poručuje predsjednik Liberalne partije i jedan od lidera Evropskog saveza Vatroslav Belan.

"Čemu briga i provjera zdravstvenog sistema kada nam je direktor Uprave za bezbjednost hrane Vladimir Đaković fino objasnio da je rizik za ljude neznatan? Vjerovatno je predsjednik Vlade ipak poslušao upozorenje Instituta za javno zdravlje, ali što ćemo sa znanjem i odgovornošću Đakovića? Jasno je koliko mu ne smijemo vjerovati u kriznim situacijama", kazao je on. 

Ako se na sve to dodaju izjave ministra poljoprivrede Vladimira Jokovića u prethodna dva dana, kaže Belan, nije ni čudo što Spajić provjerava kapacitete zdravstvenog sistema.

"Ukapirao čovjek koga je izabrao da mu upravlja kriznim situacijama i vidi na što to liči. Njegovi ljudi, a na nesreću naša Vlada", zaključio je Belan. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније