Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

03. 08. 2024. 18:00 >> 17:59

Vijesti 6 u 6: Država neće dozvoliti da od septembra divljaju marže

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vijesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 3. avgust.

Javni servis je i u julu bio najgledanija televizija u Crnoj Gori, pokazuju podaci Telekoma i Ipsosa.Pavle Ćupić iz Građanske alijanse izabran je za novog predsjednika Savjeta Agencije za sprečavanje korupcije. Za njegovog zamjenika izabran je Mladen Tomović.

Sve češći požari u nekim područjima bjelopoljske opštine iza sebe ostavljaju značajnu materijalnu štetu, ugrožavaju kuće, pomoćne objekte i kvalitet vazduha.

 Kiša koja je jutros pala ugasila je skoro sve požare na teritoriji Crne Gore, saopšteno je iz Ministarstvaunutrašnjih poslova. Napominju da već od sjutra ponovo počinju visoke temperature i toplo vrijeme, što nas upozorava da ova požarna sezona nije prošla i da i dalje traži sistemsku pažnju i obazrivost.

Premijer Miilojko Spajić poručio je da nema razloga za paniku, te da u junu imamo najnižu stopu inflacije od oktobra 2021. godine. Istakao je da država neće dozvoliti da od septembra divljaju marže u trgovinskim lancima. 
 
Najvažniji meč na Olimpijskim igrama u Parizu vaterpolisti Crne Gore su odigrali najgore, izgubili od selekcije SAD , pa će nakon duela sa Rumunijom u ponedjeljak završiti nastup u Gradu svjetlosti.
 
 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније