Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.J.

07. 08. 2024. 16:32 >> 16:36
2
Čitaj mi:

najavio da će ih prijaviti

Rajković: Učesnici protesta u Rožajama prijete da će mi "prosuti mozak"

V.d. direktora Uprave za gazdovanje šumama i lovištima Miloš Rajković poručio je učesnicima protesta u Rožajama da će biti prijavljeni zbog prijetnji da će mu, kako je kazao, "prosuti mozak".

"Da bi javnost bolje upoznala profil drvoprerađivača koji danas protestuju, treba da zna da je na primjer izvjesni DOO „Šekom Kalač Š.“ iz Rožaja dobio na Javnom pozivu 1 tri odjeljenja, oko 6 hiljada kubika!, a izlazi na današnji protest samo iz razloga što nije dobio jedno odjeljenje pored svoje pilane po početnoj cijeni, koje očigledno smatra da je njegovo privatno. Smeta mu što je neko iz drugog grada dobio nešto što, kako kaže, njemu pripada, iako je riječ o državnoj šumi, a ne privatnoj svojini, zbog čega je jedan od predvodnika nezadovoljnih, a sve uz podršku dominantno nacionalne političke grupacije, a zapravo riječ je o sumnjivim namjerama, mržnji i isključivo ličnom interesu i koristi", napisao je Rajković na Fejsbuku.

Kako je kazao, očigledno žele da Rožaje pretvore u "samostalni entitet nezavisan od države Crne Gore" i njenih procedura i zakona i na taj način da sprovode samovolju i bezakonje.

"Takođe, poručujemo im da će biti prijavljeni za to što prijete da će direktora Uprave sačekati posle posla i „prosuti mu mozak“, za šta imamo dokaze. Treba istaći i činjenicu da ovaj protest podržavaju i oni kojima je zabranjeno da otkupljuju nelegalnu građu sa Jelovice, koji se bave kriminalom, kao i dio prestupnika koje smo hvatali u kradjama i da su oni ti koji srdačno podržavaju ove organizovane aktivnosti. Ovim putem obavještavamo javnost da je Javni poziv 1 završen i da su Odluke u postupku po Javnom pozivu 1 donijete, a drvoprerađivači imaju pravo da se sudski žale na donijete Odluke, jer je Uprava u ovom procesu sve transparentno i u skladu sa svim zakonskim propisima uradila, na šta smo ponosni. Imate novi poziv za sanitar, biće ubrzo i redovni 2. Toliko o svemu", zaključio je Rajković.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније