Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

02. 08. 2024. 18:00 >> 18:00
Čitaj mi:

izbor portala

Vijesti 6 u 6: Aktivni požari na više lokacija, apeli nadležnih uzaludni

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vijesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 2. avgust.

Aktivni požari na više lokacija, apeli nadležnih uzaludni

  • Aktivni su požari na više lokacija u našoj državi. Vatrogasci se konstantno prethodnih dana bore sa vatrom, a neke požare ne mogu da ugase jer nemaju dovojno opreme ni ljudstva. Sve ovo je uslovilo da dođe do pogoršanja kvaliteta vazduha u Podgorici. Iz Ministarstva unutrašnjih poslova upoozoravaju građane da se vatra širi i da su svi naporni nadležnih da se vatrena stihija zaustav - uzalud zbog nesavjesnih pojedinaca.

Prihod budžeta veći za 105,4 miliona, zaposlenost porasla

  • U prvoj polovini ove godine stopa inflacije je viša 4,8%, a najveći doprinos rastu potrošačkih cijena dale su cijene u kategoriji 'stanovanje, voda, struja, gas i druga goriva' i cijene odjeće i obuće, navodi se u Mjesečnom makroekonomskom izvještaju Ministarstva finansija.

U julu registrovano 629 novih slučajeva korona virusa, preminula jedna osoba

  • Tokom posljednja dva mjeseca bilježi se porast broja laboratorijski potvrđenih slučajeva COVID-19 u Crnoj Gori, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje (IJZ). Navode da je u julu registrovano 629 novih slučajeva korona virusa. Preminula je jedna osoba.

 

U Andrijevici bez predloga za predsjednika parlamenta, sjednica prekinuta

  • Sjednica Skupština opštine Andrijevica prekinuta je jer nije bilo predloga za izbor predsjednika lokalnog parlamenta.

Zbog ekstremnih vrućina umire godišnje 175. 000 ljudi

  • Ekstremne vrućine na godišnjem nivou dovedu do smrti najmanje 175.000 ljudi u Evropi.

Atraktivan večernji program - Riner, Đoković, Maršan i trka na 10 km

  • Atletska takmičenja počela su juče trkama na 20 kilometara u brzom hodanju, a večeras je i prvo finale na "Stadionu Francuska" u Sen Deniju - 10.000 metara za muškarce.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније