Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.Č.J.

02. 08. 2024. 17:41 >> 17:41
Čitaj mi:

raspisan oglas

MUP traži 64 pripravnika sa završenom Policijskom akademijom

Uprava za ljudske resurse je 26. jula i 2. avgusta 2024. godine, raspisala javne oglase za potrebe Ministarstva unutrašnjih poslova za radno mjesto Pripravnik/ica u Upravi policije, za polaznike XV generacije JU VSŠ Policijska akademija u Danilovgradu.

Radna mjesta su podijeljena po gradovima i organizacionim jedinicama Uprave policije i predviđena za ukupno 64 izvršioca.

Kandidati mogu preuzeti tekst oglasa na stranici Uprave za ljudske resurse: (https://uzk.gov.me/oglasi/oglasi.php?s=urCAgWi63HWi7M5ew6rodvH2yYtE4xMGi2XxnaCE3Aqa1dk6KJsfAI/s5Oz96H83), koji sadrži detaljne informacije o uslovima, načinu prijave i potrebnoj dokumentaciji.

Rok za dostavljanje dokumentacije Upravi za ljudske resurse po navedenim javnim oglasima raspisanim 26. jula je 12. avgust, a za oglase raspisane 2. avgusta je 19. avgust.

Iz MUP-a napominju da se potrebna dokumentacija, na propisan način, dostavlja isključivo na adresu Uprave za ljudske resurse.

"Kandidati sa liste kandidata koji ispunjavaju uslove javnog oglasa i posebnih provjera, zasnivaju radni odnos u Upravi policije na period od 12 mjeseci u svojstvu pripavnika", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније