Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.S./Radio CG

01. 08. 2024. 21:47 >> 22:01

EKIPE NA TERENI

Veliki požar u Markovini, vatra se približava napuštenim kućama

Cetinjski vatrogasci i večeras se bore se sa velikim požarom u Markovini, a nepristupačan teren otežava gašenje, saopštio je za Radio CG načelnik Službe zaštite i spašavanja Prijestonice Miloš Čećanović.

"Uzrok požara je vjerovatno ljudski faktor i na terenu imamo tri vozila i 10 vatrogasaca kojima zarasli putevi i loš teren otežavaju rad. Već sam nekoliko puta pozivao i apelovao da nam se jave ljudi čija su imanja na tom području, kako bi nam pomogli koliko je moguće, ali do sada taj poziv nije urodio plodom. Na tom dijelu imamo dosta napuštenih kuća i očekujem da vjetar rasplamsa požar i prema tim objektima", rekao je Ćećanović i najavio da će ostati i tokom noći da dežuraju.

On je rekao da su im pomagale kolege iz Danilovgrada i avion direktora MUP -a, ali nije bilo nekog rezultata te da je situacija i dalje teška.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније