Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

D.B.

30. 08. 2024. 08:03 >> 11:43
Čitaj mi:

us open - ništa od titule

Šokantno ispadanje Alkarasa u drugom kolu, poražen od 74. igrača svijeta

Karlos Alkaras, treći nosilac, neočekivano je eliminisan u drugom kolu sa US opena. Bolji od Španca bio je Botik Fan de Zandshulp 6:1, 7:5, 6:4.

Karlos Alkaras je na neslavan način završio učešće na Grend slemu u Njujorku. Ovim porazom, Novak Đoković je ostao bez najtežeg protivnika do titule na US openu.

 Zandshulp je sa lakoćom čitao kretanje i udarce Španca, koji se mučio u lako rješivim situacijama, do kraja ne uspjevajući da izađe iz kontraritma.

"Ovo je bio nevjerovatan meč. Prvi put u životu sam igrao na ovom stadionu, publika je bila fenomenalna, hvala vam za to. Nevjerovatno veče... Dobro sam se branio, vidio sam statistiku meča. Nevjerovatnu količinu poena sam osvojio na mreži. Moj trener želi da ja budem agresivniji. Danas sam bio prilično dobar. Naravno, bilo je tu nervoze, ali ako želiš da pobijediš jednog od ovih momaka, moraš da budeš nevjerovatno smiren i da stalno budeš na zemlji, u suprotnom oni to vrlo lako iskoriste... Iz prošlog meča sam izvukao mnogo samopouzdanja. Igrao sam veoma dobro, od prvog poena večeras sam vjerovao da mogu da napravim promjenu. Vidite, nekada sve ispadne kako treba", rekao je Botik, kog u sljedećem krugu čeka Britanac Džek Drejper.

Sa druge strane Alkaras je bio zatečen porazom.

"Ne znam šta da kažem sada, prije svega, mislim da je on igrao sjajno. Igrao je zaista dobar tenis. Mislio sam da će mi dati više poena. Reći ću besplatnih poena, znate... Nije pravio mnogo grešaka koje samo očekivao da će praviti. Pa sam bio malo zbunjen. Nisam znao kako da se nosim sa tim. Nisam mogao da podignem moj nivo igre. Mislim da je moj nivo ostao isti tokom čitavog meča i nije bilo dovoljno da pobijedim ili da dam sebi šansu da se vratim u meč ili da dam sebi šanse. Šta mogu da kažem. Pravi sam mnogo grešaka. Kada sam htio da se vratim, bilo je prekasno...", bio je prvi komentar Alkarasa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније