Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

M.M.Lj.

29. 08. 2024. 09:18 >> 09:18

veliki poduhvat

Cetinjani na najvišem vrhu Turske - Araratu

Članovi Sportskog planinarskog kluba „Soko“ sa Cetinja uspješno su izvršili uspon na najviši vrh Turske, Ararat, koji se uzdiže na impresivnih 5.137 metara nadmorske visine. Ovaj poduhvat predstavlja jedan od najvećih uspjeha Kluba u prethodnim godinama, nakon uspješnih uspona na Kilimandžaro, Elbrus i Visoki Atlas, saopštili su iz kluba. .

U ekspediciji, koja je započela 24. avgusta, učestvovali su Jelena Vušurović, Dušan Kaluđerović, Saša Radović i Konstantin Tadoraško.

“Nakon detaljnih priprema i treninga, tim je krenuo na ovaj ambiciozni uspon. Uslijedili su dani iscrpljujućeg penjanja i prilagođavanja na visinu, nakon čega su svi članovi tima uspješno stigli do vrha 29. avgusta u jutarnjim satima”, navode iz kluba Soko.

Uspon na Ararat predstavlja veliki uspjeh za Klub i dodatnu motivaciju za buduće izazove.

“Zahvaljujemo se svima koji su podržali ovu ekspediciju, uključujući sponzore, prijatelje i porodice članova tima, kao i sve one koji su vjerovali u nas. Ovaj uspjeh je rezultat zajedničkog rada i posvećenosti”, poručili su iz planinarskog kluba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније