Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

29. 08. 2024. 13:19 >> 13:23
Čitaj mi:

vratio se u podgoricu

Nikolić pojačao Sc Derbi

Crnogorski reprezentativac Zoran Nikolić igraće naredne sezone za ekipu SC Derbija.

Nikolić dolazi nakon sjajne sezone u novosadskoj Vojvodini gdje je bio jedan od najboljih igrača, nosilac igre, a malo je falilo da sa njima izbori ABA ligu, budući da su zaustavljeni u finalu ABA 2 lige.

I u KLS-u je bio jedan od glavnih igrača, koji je pored poena i skokova, doprinosio i asistencijama.

Nosio je i dres  Budućnost Volija sa kojom je 2018. godine osvojio ABA ligu, kao bitan igrač rotacije, a kasnije je igrao sa "plavo-bijelima" i Evroligu. Nakon Budućnosti nosio je dres francuskog Le Portela, gdje je takođe imao dobre partije, nakon čega je prešao u Igokeu pa u Vojvodinu.

Kao reprezentativac Crne Gore nastupao je na Eurobasketu 2022. godine i poznat je po tome što se uvijek stavlja na raspolaganju reprezentaciji.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније