Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

29. 08. 2024. 15:48 >> 15:48
Čitaj mi:

stigao na "enfild"

Kjeza potpisao za Liverpul i poručio da mu Juventus nikad nije ponudio ugovor

Prije tri godine, Bajern je za Federika Kjezu nudio 60 miliona eura, ali je Juventus tražio više. Sada je pristao da ga proda za petinu tog novca, jer se Liverpul obavezao da isplati 12.000.000, uz bonuse koji bi mogli da iznose još tri miliona.

Italijanski reprezentativac je napustio Torino godinu prije isteka ugovora, sa učinkom od 32 gola i 23 asistencije koji bi bio bolji da nije bilo brojnih povreda.

Činilo se da bi odlaskom Maksa Alegrija mogao da dobije veću šansu, ali ga je Tijago Mota precrtao.

Po dolasku u Liverpul, na društvenim mrežama je objavio post u kojem je demantovao da je ikada tražio povišicu u Juventusu, što se navodilo kao jedan od razloga za rastanak.

"Nikada nisam dobio ponudu od Juventusa za nastavak saradnje, a ni ja ni moji zastupnici nismo uputili zahtjev za povećanje ili smanjenje plate. Obaviješten sam da neću biti dio projekta prije nego što su i počele pripreme", napisao je Kjeza.

Bivši as Fiorentine je za sajt Liverpula rekao da je odmah prihvatio ponudu velikana sa "Enfilda".

"Presrećan sam što sam igrač Liverpula. Kada je me je Ričard Hjuz (sportski direktor, op.a) pozvao i pitao da li želim da dođem, a onda me je i trener zvao, odmah sam rekao da. Znam istoriju ovog kluba i šta predstavlja navijačima", reklo je 26-godišnje krilo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније