Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

D.B.

30. 08. 2024. 09:12 >> 09:16
Čitaj mi:

svjetsko juniorsko prvenstvo u budimpešti

Bronze za Lipovinu i Imerija

Crnogorski kik-bokseri Jovan Lipovina i Sultan Imeri sa bronzanim medaljama završili su nastup na Svjetskom prvenstvu za juniore u Budimpešti.

Lipovina (lou kik, -57 kg) je u polufinalu izgubio od Tarika Rašljanina iz Srbije, a rethodno je pobijedio Adama Mirgu iz Slovačke.

Imeri (lou kik, -54 kg) je u borbi za finale poražen od Maksima Penžeskog iz Kazahstana. Crnogorski takmičar je u četvrtfinalu savladao Poljaka Patrika Rožalskog.

Za svjetsku titulu u subotu boriće se Viktor Dukić (lou kik, +91 kg). Rival će mu biti Elaj Balći iz Turske. U polufinalu Dukić je slavio protiv Luke Zečića iz Hrvatske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније