Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

L.V.

17. 06. 2024. 11:28 >> 11:28
Čitaj mi:

ODBOJKA

Kadetkinje otputovale za Tiranu na Balkansko prvenstvo

Ženska kadetska odbojkaška reprezentacija Crne Gore otputovala je za Tiranu, gdje će se od 18. do 22. juna takmičiti na U18 Balkanskom prvenstvu.

Naše odbojkašice će igrati u grupi B sa selekcijama Turske, Srbije i Moldavije, dok su u grupi A reprezentacije Albanije, Bugarske, Rumunije i Sjeverne Makedonije.

Kadetkinje će Balkansko prvenstvo otvoriti u utorak od 13 sati, utakmicom protiv Srbije, zatim će u srijedu igrati sa Moldavijom od 18h, a poslednjeg dana grupne faze izabranice selektora Mladena Miladinovića sastaće se sa Turskom od 13 časova.

“Nakon odrađenih priprema u Kolašinu, koje su protekle u najboljem redu, u utorak nas očekuje i prva utakmica. Iako se nalazimo u jakoj grupi gdje su ekipe Srbije i Turske glavni favoriti, smatram da su djevojke spremne i da ćemo u svakoj utakmici pružiti svoj maksimum kako bi ostvarili za nas što bolji rezultat”, kazao je selektor Miladinović.

Za Tiranu je otputovalo 14 odbojkašica, selektor Mladen Miladinović, pomoćni treneri Srđan Crnojački i Luka Bogojević, tim menadžer Darko Klasić, a na Balkanskom prvenstvu pravdu će dijeliti naš sudija Stefan Osmajić .

Konačni spisak U18 ženske odbojkaške reprezentacije Crne Gore za Balkansko prvenstvo:

Tehničari:

Kristina Vukčević (Budva)
Nađa Peković (Budućnost Volley)

Primači servisa:

Darja Popović (Budućnost Volley)
Sara Belojević (Budućnost Volley)
Lina Milivojević (Akademija)
Elena Čolaković (Budva)

Srednji blokeri:

Lana Rakočević (Budućnost Volley)
Anđela Ćinćur (Jedinstvo)
Staša Mitrović (Budva)

Korektori:

Andrijana Merdović (Jedinstvo)
Matea Kovačec (Gimnazijalac)
Klara Đukić (Budućnost Volley)

Libera:

Ivana Šebek (Jedinstvo)
Jovana Raketić (Galeb Liko Soho Group)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније