Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

15. 07. 2024. 13:03 >> 13:02

Zvanično: Miler završio reprezentativnu karijeru

Njemački fudbaler Tomas Miler objavio je danas da završava svoju reprezentatvinu karijeru, deset dana nakon poraza Njemačke u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.

"Poslije 131 međunarodne utakmice i 45 golova, danas se opraštam od orla (amblem Njemačke). Slavili smo zajedno i ponekad plakali zajedno, želio bih da se zahvalim svim navijačima", izjavio je Miler u video snimku na svojim društvenim mrežama.

Nakon poraza od Španije 5. jula u četvrtfinalu EP Miler je izjavio da mu je to "vjerovatno posljednji meč" za reprezentaciju.

"Uvijek sam bio veoma ponosan što sam igrao za svoju zemlju", dodao je Miler.

Sa reprezentacijom, Miler je osvojio Svjetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu.

"Kada sam pije više od 14 godina odigrao svoj prvi meč za Njemačku, o svemu ovome nisam mogao ni da sanjam. Bilo je velikih pobjeda, ali i gorkih poraza", rekao je Miler.

Samo su Lotar Mateus i Miroslav Klose odigrali više mečeva od Milera za reprezentaciju, a on je i šesti najbolji strijelac Njemačke svih vremena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније