Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 07. 2014. 23:11 >> 23:11

SUPERTALENTOVANI HOLANĐANIN

Origi potpisao ugovor sa Liverpulom?

Belgijski reprezentativac i član fancuskog Lila Divok Origi od naredene sezone nastupaće za Liverpul, sa kojim je dogovorio petogodišnju saradnj, javljaju belgijski i engleski mediji.

Prema navodima iz Belgije, 19-godišnji napadač zvanično će biti predstavljen kao novo pojačanje engleskog vicešampiona u prvim danima naredne nedjelje.

Nakon solidne sezone u Lilu, Origi je privukao pažnju velikih klubova partijama na Mundijalu u Brazilu, na kojem mu je selektor Mark Vilmoc dao priliku ispred Čelsijevog napadača Romelua Lukakua u posljednjim mečevima, poslije pobjedonostnog gola protiv rusije u grupnoj fazi, kada je ušao s klupe.

Nakon što je juče prošao medicisnke preglede, mladi fudbaler ugovorio je prelazak u Liverpul, koji će iz klupske kase izdvojiti oko 10 miliOna funti, javio je belgijski sportski novinar Sven Klaes. 

On navodi da će Origi narednu sezonu ostati u Lilu koa pozajmljen igrač, a potom će naredne četiri nositi dres slavnog tima iz grada Bitlsa.

"Redsi" su već neko vrijeme pokazivali interesovanje za Origija, koji je ranije ovog mjeseca primijećen u njihovoj trening bazi. Mediji su tada objavili da je došao na pregovore, a ne na ljekarske preglede, kao i da još uvijek razmara sve ponude.

Međutim, prema posljednjim informacijama, talentovani Holanđanin je otputovao je u Ameriku, gjde se Liverpul nalazi na turneji u sklopu priprema za predstojeću sezonu, i tamo kompletirao medicinske preglede i ugovorio transfer.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније