Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

19. 05. 2024. 08:21 >> 08:33

FINALE ABA LIGE

Prva meč lopta za Zvezdu, Partizan traži produžetak serije (TVCG2)

Košarkaši Partizana dočekaće Crvenu zvezdu u trećem meču finala ABA lige. Utakmica počinje u 20.30, uz prenos na TVCG 2. "Crveno-bijeli su u prva dva duela odbranili domaći teren i stigli na korak od titule.

Trener Zvezde Janis Sferopulos vjeruje da njegova ekipa može da odigra još bolje.

"Treća utakmica za obje ekipe. Sada igramo na terenu našeg protivnika i rivala. Ono što je osnovno i od čega sve kreće je da moramo da budemo izuzetno fokusirani i da se držimo našeg plana igre", izjavio je Sferopulos, a prenio klub.

Kapiten Zvezde Branko Lazić je rekao da njegovu ekipu očekuje "teška i zahtjevna utakmica".

"Igra se u Beogradskoj Areni, to je teren koji nam je dobro poznat i već smo odigrali dvije utakmice nominalno kao gosti na početku sezone. Nema tajni, moramo da odigramo jako čvrsto uz puno koncentracije i da se pridržavamo plana i sprovedemo ga na terenu", rekao je Lazić.

Na drugoj strani, jasno je koliko težak posao čeka tim Željka Obradovića da odbrani titulu.

"Poprilično je jasno zbog čega smo izgubili prethodne dvije utakmice, nije velika filozofija, mislim da je svima jasno. Portrebno je da se pripremimo, uz maksimalno poštovanje prema protivniku i da prođe sve u fer i sportskoj atmosferi. Da se priča isključivo o košarci. Pozivam navijače da nas podrže i bodre kao što su to radili cijele godine", istakao je Obradović.

Košarkaš Partizana Džejms Naneli očekuje veliku podršku sa tribina.

"Predstoji nam veoma važna utakmica, potrebno nam je da budete glasni, da navijate i budete nam podrška. Molim vas, nemojte da bacate bilo šta na teren. Kada smo igrali u Pioniru protiv Crvene zvezde, ništa nije bilo bačeno na teren, utakmica je bila čista, a bolji rival je odnio pobjedu", istakao je Naneli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније