Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 05. 2024. 21:48 >> 22:50
Čitaj mi:

PRIMERA

Real i Serlot po četiri za remi, Kadis ispao

Kolo prije kraja La Lige, riješena je još jedna dilema - uz odavno prežaljene Almeriju i Granadu, u Segundu ide i Kadiz.

Tim iz Andaluzije je mogao samo do boda pred svojim navijačima protiv Las Palmasa (0:0), pa mu Majorka, koja je uzela bod protiv Almerije (2:2) bježi nedostižna četiri boda.

Noć je, ipak, obilježio obračun spuštenih gardova između Viljareala i Reala.

Gosti su vodili 4:1 na poluvremenu, iz dva gola Arde Gulera i po jedan Hoselua i Lukasa Vaskesa, ali je u nastavku Aleksander Serlot dao još tri pogotka, ukupno četiri, za remi (4:4).

Pedri je ušao u 2. poluvremenu i dva puta pogodio u pobjedi Barselone nad Rajo Valjekanom (3:0), dok je Stefan Savić igrao za Atletiko u šokantnom porazu od Osasune na "Metropolitanu" (1:4).

U direktnom obračunu za Ligu Evrope, Real Sosijedad je savladao Betis u Sevilji 2:0 i domaće "osudio" na Ligu konferencija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније