Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N. N.

19. 05. 2024. 20:52 >> 20:53
Čitaj mi:

FINALE PLEJ-OFA

Budućnost i SC Derbi kreću ka tituli

Vrijeme je i za završnicu košarkaške sezone u Crnoj Gori. Finale plej-ofa počinje sjutra u 18 časova, a sudariće se Budućnost i SC Derbi.

"Studenti" su čak tri puta ove sezone savladali najveći crnogorski klub - u polufinalu ABA Superkupa, u ABA ligi, ali i u finalu Kupa Crne Gore.

Tim Andreja Žakelja želi da se revanšira i odbrani tron.

"Najbolji timovi su došli u finale. I jedni i drugi očekujemo da se finale okrene na našu stranu. Radimo na svojoj igri, a znamo da će Derbi biti motivisan. Ima i dužu klupu, ali su u Budućnosti uvijek visoke ambicije. Tako je i sada, uradićemo sve da ovu seriju završimo u našu korist", poručio je Žakelj.

Njegov zemljak Dejan Jakara je dobio prvi slovenački obračun za trofej, jer je u finalu Kupa u Tivtu stigao do trofeja nakon produžetaka. SC Derbi ima i dužu klupu, tj. više domaćih igrača, što može da bude presudno.

"Svaki put kad se igra finale, želja je da se osvoji. Realni smo, Budućnost je favorit, ima šest stranaca od kojih mogu da igraju samo četiri, ali nije isto kao u Kupu. Tada su bile tri utakmice u tri dana zaredom, a sad su minimum dva dana za oporavak nakon mečeva", istakao je Jakara.

Prva utakmica je sjutra u 18 časova, druga u četvrtak u istom terminu, a prenosi su na TVCG 2.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније