Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

19. 05. 2024. 14:26 >> 14:25

DOGODIO SE VAN TERENA

ABA liga šalje delegata, ne osjeća se nadležnom zbog incidenta

Rukovodstvo ABA lige upoznato je sa današnjim incidentom između košarkaša Partizana Džejmsa Nanelija i Crvene zvezde Stefana Lazarevića i poslalo je disciplinskog sudiju u Beograd, ali se ne osjeća nadležnim jer se incident dogodio van terena.

Kako je danas prenio Sport klub, disciplinski sudija bi trebalo da doputuje u Beograd prije početka večerašnje utakmice dva beogradska kluba, u finalu plej-ofa ABA lige.

Incident se dogodio prije podne kada je jedan tim završavao, a drugi počinjao šuterski trening u Beogradskoj areni. Zvezda je saopštila da je Naneli napao i nanio teške tjelesne povrede Lazareviću i zatražila je hitnu reakciju nadležnih, kao i da se američki košarkaš diskvalifikuje i privremeno udalji iz takmičenja.

Iz Partizana je saopšteno da se pregleda video snimak incidenta i da će se poslije toga klub oglasiti.

Treća utakmica finala plej-ofa ABA lige između Partizana i Crvene zvezde igra se večeras od 20.30 u Beogradskoj areni gdje su crno-bijeli domaćini.

Zvezda vodi 2:0 i potrebna joj je pobeda za osvajanje šampionske titule, koju brani Partizan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније