Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

19. 05. 2024. 08:30 >> 08:29

Rojs na oproštajnoj utakmici u Dortmundu častio pivom sve gledaoce

Marko Rojs, omiljeni fudbaler Borusije iz Dortmunda kupio je juče pivo za sve gledaoce njegove oproštajne utakmice u Bundesligi.

"Sve sam unaprijed isplanirao, i sve je ispalo savršeno, neizmjerno sam zahvalan za svu ljubav koju su navijači pokazali prema meni", rekao je Rojs, nakon što je častio više od 80.000 prisutnih na stadionu Borusije.

Da sve bude kao u priči Rojs se pobrinuo i na terenu, dao je gol i imao jednu asistenciju u pobjedi Dortmunda nad Darmštatom od 4-0.

Klub je nakon meča objavio na Instagramu fotografiju Rojsove poruke navijačima na kojoj je pisalo: "Hvala vam na svemu, oproštajno pivo je na moj račun".

Nije saopšteno koliko je iznosio račun za ovo čašćavanje.

Rojs (34) napušta ovog ljeta Borusiju iz Dortmunda nakon 12 godina provedenih u klubu, ali neće odmah okačiti kopačke o klin, jer će karijeru nastaviti u klubu čije ime još nije objavljeno.

Za Borusiju je odigrao 428 utakmica i postigao 170 golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније