Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

19. 05. 2024. 22:39 >> 22:39
Čitaj mi:

SERIJA A

Marušić kao kapiten gledao Interovu feštu, Roma u igri za Ligu šampiona

Inter je odavno obezbijedio titulu prvaka Italije, a večeras je konačno dobio i šampionsku peharu na prepunoj "Đuzepe Meaci".

Lacio je prijetio da baci sjenku na feštu, jer je dugo vodio, ali je Denzel Danmris u 87. minutu donio remi "nerazurima".

Holandski bek je nakon centaršuuta Aleksisa Sančesa nadskočio Adama Marušića, koji je nosio kapitensku traku, i savladao Ivana Provedela za konačnih 1:1.

"Nebesko-plavi" su poveli pogotkom Daičija Kamade u 32. minutu.

Lazar Samardžić je skrivio penal, koji je iskoristio Mbaje Nijang u 90. minutu, ali se srpski reprezentativac iskupio i u 104. sa bijele tačke donio remi Udinezeu protiv direktnog konkurenta za opstanak Empolija (1:1).

"Zebre" pred posljednje kolo imaju 34 boda, jedan više od današnjeg rivala. Udinezeu će biti teže u posljednjem kolu, jer gostuje Frozinoneu, koji još nije izborio opstanak, a Empoli dočekuje Romu.

"Vučica" je bezbrižna, jer je golom Romelua Lukakua u 79. minutu savladala Đenovu i obezbijedila 6. mjesto, sa tri boda više i boljim međusobnim skorom od Lacija.

Tim Danijelea de Rosija ima u džepu Ligu Evrope, a zaigrao bi u Ligi šampiona ako Atalanta u finalu drugorazrednog evropskog takmičenja u četvrtak u Dablinu nanese prvi poraz Bajer Leverkuzenu ove sezone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније