Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

23. 08. 2024. 17:27 >> 17:26

Flik: Nadam se da će klub što prije registrovati Olma, mnogo nam znači

Trener Barselone Hansi Flik kazao je da se nada, da će klub u što skorijem roku uspjeti da registruje Danija Olma u La Ligi. Katalonci to trenutno nisu u mogućnosti zbog nepoštovanja finansijskog fer-pleja.

Olmo se ovog ljeta nakon deset godina vrati u Barsu.

"To nije moj posao. Radili smo dobro ove nedjelje. Spreman je da igra i nadam se da će biti u ekipi, mnogo bi nam značio. Nevjerovatno se pokazao na treninzima i bitno nam je da zaigra za nas što prije“, naglasio je njemački stručnjak.

On se osvrnuo na odlazak veziste Ilkaja Gundogana u Mančester siti.

"Dešava se… Znam ga kao čovjeka i igrača. Bio je fantastičan igrač za Barselonu i njemačku reprezentaciju“, ocijenio je Flik zemljaka.

Barsa sjutra dočekuje Bilbao, a krilni napadač Baskijaca Niko Vilijams je upravo na meti "balugrane".

"Nije moj posao da govorim o igračima protivničkog tima. Bilbao je fizički snažna ekipa i imaju sjajnog trenera. Biće to teška utakmica“, smatra Flik.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније