Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N. N.

22. 05. 2024. 08:23 >> 08:25
Čitaj mi:

NJEMAC ŽELI NA KLUPU VELIKANA

Flik odbio Čelsi jer čeka poziv Barselone

Mnogo velikih klubova traži trenera - Bajern, Milan, Juventus, Čelsi, možda će i Mančester junajted, a sve su glasnije priče da će i Barselona izaći na tržište.

Đoan Laporta je razočaran Ćavijem i želi da ga smijeni, samo je problem što bi morao da plati 20 miliona eura kompenzacije i trudi se da smanji tu cifru.

A da je vrijeme nekada najboljeg veziste svijeta pri kraju govori i informacija "Mundo deportiva", koji je objavio da je Hansi Flik odbio ponudu Čelsija, jer čeka poziv Katalonaca.

Bivši trener Bajerna i selektor Njemačke je bio prva opcija za "blaugranu" prije nego što je Ćavi krajem aprila povukao odluku o odlasku i na sastanku sa predsjednikom Laportom i sportskim direktorom Deko odlučio da ostane.

Ali, od tada su se stvari promijenile, jer je 44-godišnji stručnjak izjavama iznervirao prvog čovjeka kluba i pokazao mu da ne vjeruje u tim koji mu je na raspolaganju.

Ključni sastanak je zakazan za ponedjeljak, dan nakon utakmice posljednjeg kola La Lige sa Seviljom. Ako Ćavi bude smijenjen, Flik će biti prvi kandidat za klupu.

Njegov adut je i Pini Zahavi, koji je menadžer i Robertu Levandovskom i u odličnim je odnosima sa Laportom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније